21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Nem volt jegyük: spanyol pár támadt rá egy magyar ellenőrre

Elfogtak a rendőrök egy spanyol férfit és egy nőt, akik a Keleti pályaudvarnál megütöttek egy jegyellenőrt. – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A konfliktus még kedd este történt, méghozzá amiatt, mert a spanyolok vonaljegye nem volt érvényesítve. Az ellenőr eljárását (talán a büntetési szándékot, talán magát a fellépést – erre a részletekről hallgató közlemény nem tér ki) sérelmezve veszekedés robbant ki, melynek hevében az ellenőrt meg is ütötték.

A riasztott rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek és elfogták a verekedőket. A két spanyol állampolgárt őrizetbe vették, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsítják.

Fotó: illuszztráció

További híreink

Három dílert fogtak el a rendőrök Pest megyében

Faragó Dániel

A rendőrök elfogták az időseket trükkös módszerekkel kifosztó férfiakat

Dunai Tibor

Negyedmilliárd forint értékű hamis ruhát és parfümöt foglalt le a NAV

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen