7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Niedermüller-díjat alapított a Mi Hazánk

Niedermüller- díjat alapított a Mi Hazánk. A párt ezzel kíván reflektálni a DK politikusának magyarellenes kijelentéseire. 

Emlékezetes, hogy Niedermüller korábban rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális (tehát normális) férfiakat. Nemrégiben pedig azt mondta, hogy az oktatásból ki kell venni a nemzeti identitást erősítő, idejétmúlt tananyagokat. A labdarúgó EB előtt azzal borzolta a kedélyeket, hogy szívesebben térdelt volna az írekkel, minthogy a himnuszt énekelje a magyarokkal. 

A díj megalapításához Novák Előd, a párt alelnöke az alábbi nyilatkozatot csatolta.

Niedermüller-díjat alapított a Mi Hazánk a hungarofóbok számára
A Mi Hazánk Mozgalom a szellemi honvédelem jegyében, figyelemfelhívó és elrettentő jelleggel alapít Niedermüller-díjat, mellyel a magyar nemzet tekintélyén esett csorbák okozóinak kívánunk örök mementót, lelki kalodát állítani. A hazánkban ideiglenesen állomásozó hungarofóbok ellen egyúttal harcba hívjuk a magunkfajtákat:
tégy a magyargyűlölet ellen!
A magyar közélet Káinjainak állíttassék ki tehát egy „oklevél”, amelyben a „díjazott” álságos, polkorrekt leple lehullik, a zsoldjukat fizetők kiléte pedig megmutatkozik. A díjat annak szolgálatába állítjuk, hogy a legmagyarellenesebb – ám ennek ellenére magyarul beszélő –, akár kereszténygyűlölő és heterofób létrontókat egybe gyűjtse és a becstelenség örök Pantheonjába „emelje”.
Emlékül és okulásul hagyjuk a következő nemzedéknek azon minősített testvérgyűlölő, aljas indokból előre eltervelt hazaárulások lajstromát, amelyeket az ezer esztendős keresztény magyarság kárára követtek el, nemzetüket, szülőföldjüket több ízben is megtagadva, magyar közösségünk ellen gondolatban, szóban és cselekedetben vétkezve.
A Mi Hazánk Mozgalom utat mutat hungarofóboknak és hazafiaknak egyaránt:
Magyarország a magyaroké!

 

További híreink

A Mi Hazánk azt szeretné, hogy ne váljon a járvány áldozatává a magyar mező- és erdőgazdaság

Kemény János

Semmilyen nyitás nem indokolt, az oltás kötelezővé tétele viszont igen

Kemény János

Orbán Viktor szerint a “zsidó-keresztény örökséget” érte támadás a kóser vágás betiltásával

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen