16.9 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Nyakon vágott egy nőt Salgótarjában, miközben a buszra várt

Egy 37 éves férfi mindeféle különösebb figyelmeztetés és “ok” nélkül tarkón ütött egy nőt a salgótarjáni buszmegállóban.

A nő még aznap feljelentést tett a rendőrségen, a támadót elő is állították, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanusítható.

A férfi június 5-én 0 óra 30 perc körül a megyeszékhely belterületén a buszpályaudvar közelében minden előzmény nélkül, nagy erővel megütötte a sértett tarkóját, aki ezután a földre rogyott. A nő az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, amely miatt magánindítványt terjesztett elő. -közölte a rendőrség.

A férfit garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a támadónak más választása nemigen volt, így bűnösségét beismerte.

További híreink

Szeptemberig is tarthatnak a korlátozások?

Kemény János

Debreceni polgármester: az önkormányzat átveszi a DVSC-t

Dunai Tibor

Az ügyészség indítványozta a szexuális erőszakkal gyanúsított nigériai férfi letartóztatását

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen