22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Nyílt levél Gulyás Gergelynek – egy felelős kormány nem a társadalom megosztásán dolgozik

“Tisztelt Miniszter Úr!

Több millió oltatlan honfitársam nevében írok most Önnek. Elég volt a társadalom megosztásából, elég volt a felelőtlen kijelentésekből!

Ön a november 18- i kormányinfón átlépett egy határt. Azzal a kijelentésével, hogy „az oltatlanok mások életét is veszélyeztetik” egy olyan szintre emelte a Covid kapcsán kialakult társadalmi feszültségkeltés kommunikációját, amelyre nincs magyarázat. A papírformát hozta a rendőrségi feljelentés eredménye, miszerint ön nem követett el semmilyen jogsértést ezen kijelentésével. Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy uszításban, rágalmazásban, becsületsértésben ön bűnös! Önnek és a kormánynak, a rendkívüli jogrenddel egyetemben, rendkívüli felelőssége is van.

Egy felelős kormány nem a társadalom megosztásán dolgozik, nem szítja a már így is nagy társadalmi feszültséget, nem osztja oltott és oltatlan táborra a nemzetet, hanem azon dolgozik, hogy a koronavírus-járvány okozta félelem, vagy globális hisztéria ellenére, a magyar nemzet egységes maradjon.

Éppen ezért elvárom öntől, több millió oltatlan honfitársam nevében is, hogy a következő kormányinfón kérjen bocsánatot ezen kijelentéséért, és adjon magyarázatot a következőkre:
– Miért nem támogatja a kormány az ingyenes antitest tesztet és miért nem az alapján hozzák az intézkedéseiket, hogy mennyi védett ember van, miért az oltás számít?
– Miért nem propagálják a megelőzést, az immunrendszer erősítését?
– Miért ítélik el azokat, akik három hullámot túléltek?
– Miért ítélik el azokat, akiknek a szervezete ellenáll a covidnak?
– Miért nem dolgozhatnak azok, akikre egyébként égető szükség van, de nem oltatták be magukat? Miért nem lehet a covid oltást az influenza védőoltáshoz hasonlóan beadni, aki szeretné, az megkapja, aki viszont nem, azt nem erőltetik?”

Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje

További híreink

A hétvégén is borult idő várható

Varga Lilla

Megalakult az új kormány – az egészségügy és az oktatás partvonalon kívül

Kemény János

Mi Hazánk- “Az oltás-zsarolás ügyében meghátrálásra kényszerítettük a kormányt!”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen