7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Oltásra váró tömegek kígyóztak az utcákon

Van egy olyan általánosan elfogadott szakvélemény, mely szerint járvány közepén nem oltunk. Ez, olybá tűnik, a mostani helyzetre nem érvényes. 

Semmi sem bizonyítja annyira a felelős kormányzást, és az emberek egészségének megőrzése érdekében tett erőfeszítéseket, mint tömegeket (főleg időseket) kiállítani november végén az utcára, hogy ott órákat fagyoskodjanak.

Hatalmas siker

A kormánypropagandában hatalmas sikertörténetként mutatják be, hogy a Fidesz a hideg, ködös, szeles november végi időben végeláthatatlan tömegeket csábított az utcákra, akik aztán egymás hegyén-hátán állva órákat fagyoskodhattak az oltásra várva. Volt, aki viselt maszkot, volt, aki nem. Majd mindenki sorra került, megszúrták, és jöhetett a következő.

De nyugodjon meg mindenki, hiszen nem a kormány veszélyezteti a magyarok egészségét, hanem az oltatlanok…

Fotó: Facebook
Fotó: Hvg
Fotó: Hvg
Fotó: Hvg
Fotó: Index
Fotó: Index
Fotó: Facebook
Fotó: Telex

Kiemelt kép forrása: Facebook

További híreink

Továbbra is áldozata szomszédságában lakhat a tápiósági pedofil

Kemény János

Nagymamát és unokáját gázolták el

Kiss Albert

Ötvenegy kórházban katonák lettek a kórházparancsnokok

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben