23.3 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Online aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a csenyétei mentők mellett

A Mi Hazánk szerint felháborító, hogy azokat a mentősöket rabosították, akik az életveszélyes fenyegetés ellenére is kiérkeztek a helyszínre Csenyétén, és a rendőrség csatlakozása után meg is kísérelték ellátni a beteget, ezért online aláírásgyűjtést indítunk mellettük – írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
Dúró Dóra döbbenetesnek nevezte, hogy azokat rabosítják, akik így is óriási kockázatot vállaltak azért, hogy hivatásukat gyakorolják, feladatukat ellássák. Rámutatott, Gyöngyöspata és a Deák téri gyilkosságra szervezett megemlékezés után rövid időn belül harmadszor születik olyan döntés a bíróság vagy a rendőrség részéről, ami nyilvánvalóan szembemegy az emberek igazságérzetével, így ez az eset is jogalkotásért kiált.
Ki kell továbbá azt is mondanunk, hogy megfenyegetni állami dolgozókat, legyen szó tanárokról vagy mentőkről, az nem eltérő kultúra, hanem kulturálatlanság, ami megengedhetetlen
– tette hozzá.
“A petíciót a mihazank.hu/peticio oldalon lehet aláírni, amelynek támogatására kérünk minden józan gondolkodású honfitársunkat!” – zárja közleményét a politikus.
Elemi.hu

További híreink

Sérti a véleménynyilvánítás szabadságát a Facebook indokolatlan cenzúrája

Kiss Albert

USA: Oroszországnak kémkedett, 15 évet kapott

Kemény János

A saját pásztorbotjával verték halálra az ózdi csordást a “fiatalok”

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben