4.8 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Online aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk a csenyétei mentők mellett

A Mi Hazánk szerint felháborító, hogy azokat a mentősöket rabosították, akik az életveszélyes fenyegetés ellenére is kiérkeztek a helyszínre Csenyétén, és a rendőrség csatlakozása után meg is kísérelték ellátni a beteget, ezért online aláírásgyűjtést indítunk mellettük – írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
Dúró Dóra döbbenetesnek nevezte, hogy azokat rabosítják, akik így is óriási kockázatot vállaltak azért, hogy hivatásukat gyakorolják, feladatukat ellássák. Rámutatott, Gyöngyöspata és a Deák téri gyilkosságra szervezett megemlékezés után rövid időn belül harmadszor születik olyan döntés a bíróság vagy a rendőrség részéről, ami nyilvánvalóan szembemegy az emberek igazságérzetével, így ez az eset is jogalkotásért kiált.
Ki kell továbbá azt is mondanunk, hogy megfenyegetni állami dolgozókat, legyen szó tanárokról vagy mentőkről, az nem eltérő kultúra, hanem kulturálatlanság, ami megengedhetetlen
– tette hozzá.
“A petíciót a mihazank.hu/peticio oldalon lehet aláírni, amelynek támogatására kérünk minden józan gondolkodású honfitársunkat!” – zárja közleményét a politikus.
Elemi.hu

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben