22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek

“Óriási erőfeszítéseket tett a tagságunk az elmúlt években” – Toroczkai László és Dúró Dóra az InfoRádióban

A Mi Hazánk listavezetői hosszú idő után kaptak ismét lehetőséget arra, hogy az InfoRádióban fejthessék ki véleményüket, és ismertethessék a Mi Hazánk programját elképzeléseit. 

A műsorban szóba került Márki-Zay Péter, de ennél emelkedettebb témák is szerepet kaptak a beszélgetés során.

Toroczkai László emlékeztetett arra, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a programját már a választások előtt elkezdte megvalósízani, hiszen Ásotthalmon egy olyan feldolgozóüzem került átadásra, amely minden 21. századi kihívásnak megfelel.

Toroczkai arról is beszélt, hogy a járványszolidaritási adó ötlete először a Mi Hazánk részéről hangzott el Magyarországon, de azóta már az IMF is azt javasolja, hogy a koronavírus haszonélvezői fizessenek több adót. 

Dúró Dóra leszögezte:

a Mi Hazánk álláspontja az, hogy Magyarország ebbe a háborúba nem sodródhat bele,

de a sorkatonai alapkiképzést továbbra is szorgalmazza, hiszen az alaptörvényben is az szerepel, hogy támadás esetén a haza védelme minden állampolgár kötelessége.

Dúró Dóra arra is rámutatott, hogy a kollektív bűnösség elve az oroszok esetében sem elfogadható, a nyugati világ küzdelmét pedig hitelteleníti, hogy a náluk élő oroszokat megbélyegzik, szankcionálják, akadályozzák a munkavégzésüket, zár alá veszik az ingatlanjaikat. Ilyet utoljára “csak” az oltatlanok esetében láthattunk.

A mentelmi jog eltörlése és a Mi Hazánk parlamenti szerepe mellett még más témák is felvetődtek, a beszélgetés visszanézhető:

 

További híreink

Pakusza: Gyöngyöspata a bírósági rendszer és a magyar állam csődje!

Kiss Albert

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

Szabó Norbert

Skywalker kora – Lezártak egy korszakot, ami már 36 éve véget ért

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen