0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Öt évre bebetonozták Kálmán Olgát, a havi 1 millió mindenképpen jár neki!

Karácsony Gergely annyira hálás volt Gyurcsány főpolgármester-jelöltjének, hogy 60 milliót adott neki, és öt évre valósággal bebetonozta – írja a Ripost.

Karácsony nem fukarkodott a közpénzzel, nagylelkűen hosszú évekre biztosította Kálmán Olga megélhetését. Gyurcsány kedvenc “független” tévése, aki már nem titkolózik tovább, belépett Gyurcsányné pártjába, most komolyabb vagyonnal felérő hűségpénzt kapott.

Csak alapfizetésként összesen havi 1 milliót vihet haza a következő öt évben.

Fontos, hogy ez csak az alappénz, erre jöhetnek különdíjak, jutalmak, mozgóbérek és eseti megbízatások.

Közérdekű adatigénylés révén vált hozzáférhetővé Kálmán Olga szerződése, ami 5 éven át biztosítja számára a luxusmegélhetést.

A magyar médiában ilyen zsoldot, hűségpénzt még senki sem kapott.

Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül az 5 év lejárta előtt bármikor távoznia kell, akkor is megkapja a 60 millió hátralévő részét, hiszen a szerződés szerint Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatásának a végéig megilleti őt a busás juttatás.

A főpolgármester tehát a közpénzből nagylelkűen megjutalmazta a néhány hónapja még vele szemben elinduló gyurcsányista főpolgármester-jelöltet. Pedig Kálmán Olga nem olyan régen még Gyurcsánnyal együtt hangoztatta Karácsony teljes alkalmatlanságát. A garantált 60 millióért már biztosan nem mond ilyeneket.

Egy ilyen szerződés mindenkinek jól jönne

Forrás: ripost.hu

További híreink

Németországban mégsem a vírusban hal meg a legtöbb “Covid-áldozat”

Faragó Dániel

Rusvai: indokolt, hogy az oltottaknak ne legyen kötelező a maszkviselés

Irányi Dániel

Mindössze húsz év fegyház várhat a machetés gyilkosra

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen