3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Öt évre bebetonozták Kálmán Olgát, a havi 1 millió mindenképpen jár neki!

Karácsony Gergely annyira hálás volt Gyurcsány főpolgármester-jelöltjének, hogy 60 milliót adott neki, és öt évre valósággal bebetonozta – írja a Ripost.

Karácsony nem fukarkodott a közpénzzel, nagylelkűen hosszú évekre biztosította Kálmán Olga megélhetését. Gyurcsány kedvenc “független” tévése, aki már nem titkolózik tovább, belépett Gyurcsányné pártjába, most komolyabb vagyonnal felérő hűségpénzt kapott.

Csak alapfizetésként összesen havi 1 milliót vihet haza a következő öt évben.

Fontos, hogy ez csak az alappénz, erre jöhetnek különdíjak, jutalmak, mozgóbérek és eseti megbízatások.

Közérdekű adatigénylés révén vált hozzáférhetővé Kálmán Olga szerződése, ami 5 éven át biztosítja számára a luxusmegélhetést.

A magyar médiában ilyen zsoldot, hűségpénzt még senki sem kapott.

Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül az 5 év lejárta előtt bármikor távoznia kell, akkor is megkapja a 60 millió hátralévő részét, hiszen a szerződés szerint Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatásának a végéig megilleti őt a busás juttatás.

A főpolgármester tehát a közpénzből nagylelkűen megjutalmazta a néhány hónapja még vele szemben elinduló gyurcsányista főpolgármester-jelöltet. Pedig Kálmán Olga nem olyan régen még Gyurcsánnyal együtt hangoztatta Karácsony teljes alkalmatlanságát. A garantált 60 millióért már biztosan nem mond ilyeneket.

Egy ilyen szerződés mindenkinek jól jönne

Forrás: ripost.hu

További híreink

Iraki embercsempészek lőttek magyar rendőrökre Pest megyében

Irányi Dániel

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Irányi Dániel

Ezúttal zebrán átkelők támadtak rá egy autósra Szombathelyen

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben