3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

Ötgyerekes “családapa” nyakát törte egy ablak az egyik betörése során

A 32 éves, ötgyermekes Jonathan Hernandez-Zuluaga egy floridai házba próbált betörni, azonban a felhúzható ablak lecsapódott, és eltörte a férfi nyakát – írja a Mirror.

Hernandez a “családapa” és “feltörekvő rapper” egyik betörése során egy nagyjából 160 centiméter magasan fekvő ablakon próbált bemászni egy floridai ingatlanba. Az ablak azonban váratlanul lecsapódott, és kitörte a férfi nyakát. Az ablakon kilógó “rapperre” a járőrök találtak rá, ám akkor már nem élt.

Egy ilyen “rasszista” ablak végzett a családi vagyont gyarapítani igyekvő családapával

A rendőrség később elmondta, a férfi korábban is számos alkalommal került összetűzésbe a törvénnyel, többek között betörés és lopás miatt. A családja szerint viszont “kedves fickó” volt. A felesége nem hiszi, hogy férje betörés közben halt volna meg.

Ő sosem tenne ilyet, ő egy kedves ember

– mondta a felesége, aki szeretné, ha a rendőrség alaposan kivizsgálná a körülményeket.

A kedves feleség a jövőben már csak “egyedülálló anyuka”.

Most már csak az a kérdés, lesz-e BLM-tüntetés a “rasszista lecsapódó ablakok” ellen?

További híreink

Egyetemi kutatás mutatta ki, hogy a koronavírus alatti intézkedések miatt agyi elváltozások léptek fel a fiatalok körében

Faragó Dániel

Alapjövedelmet kapnak a traszneműek San Franciscóban

Magyar Jelen

Először lehet fekete vezetőjük a demokratáknak a kongresszusban

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben