0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Ózdi tömegverekedés: karókkal, vascsövekkel estek egymásnak

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Kilenc helyi férfival szemben, illetve életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt tizedik társukkal szemben

felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság – írták.

Az ügyről azt közölték, hogy múlt szombaton az esti órákban hét ózdi férfi karókkal, vascsövekkel felfegyverkezve ment az újtelepi városrészre, ahol korábbi, vélt sérelmüket akarták megbeszélni három ismerősükkel. A vitás felek azonban összeverekedtek.

A garázdaság során – aminek végül a rendőrök vetettek véget – többen is megsérültek – fűzték hozzá.

Az elkövetők származásáról és esetleges rokoni kapcsolataikról a rendőrség nem adott tájékoztatást.

(MTI nyomán – Fotó: police.hu)

További híreink

Követték az idős hölgyet a tolvajok, majd letépték a nyakláncát

Varga Lilla

Északkeleten gyakoribb az iskolai erőszak

Dunai Tibor

Egy férfi robbanószerrel fenyegetőzött egy kijevi bankban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen