24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Patkányméreggel akart kutyát mérgezni egy férfi Vasváron

Véralvadás gátló hatású, erősen mérgező szerrel átitatott kenyeret dobott be a vasvári családi ház udvarára a férfi. Vádat emeltek az állatkínzó ellen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség állatkínzás kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki megpróbált megmérgezni egy kutyát Vasváron, 2018. decemberében.

A vádirat szerint a vádlott kihasználta a kutya tulajdonosának távollétét, és egy rágcsálóirtó szerrel megkent kenyeret dobott be a családi ház udvarára, amit az állat enni kezdett. Az eb ellátásával megbízott személy hamarosan megérkezett a családi házhoz, észrevette, hogy a kutya méreggel átitatott kenyeret eszik, és azonnal állatorvoshoz vitte.

Az állat a gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetőn nem szenvedett mérgezést az erősen mérgező hatású, véralvadást gátló anyagot tartalmazó rágcsálóirtó szertől.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

(Vas Megyei Főügyészség)

További híreink

Kína bizonyítékokat semmisített meg a járvány kitöréséről

Dunai Tibor

A csengtui amerikai konzulátus épületéről levonták az amerikai zászlót

Dunai Tibor

Remek magyar EB-nyitány

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben