1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Rabszolgát tartott egy 21 éves salgótarjáni

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy 21 éves férfit, akinek a letartóztatását a bíróság elrendelte. A 21 éves salgótarjáni lakos 2020. február 7-én eddig ismeretlen személytől hetvenezer forintért megvásárolt egy férfit, akit megalázó módon dolgoztatott, éjszakára egy fatárolóban szállásolt el.

A helyzetéből menekülni próbáló sértettet arra hivatkozva nem engedte el, hogy az érte kifizetett összeget még nem dolgozta le. A gyanúsított 2019. évben szintén lakhatást ígért a munkájukért cserébe további két férfinak, akiket dorogházai ingatlanának melléképületeiben, gépkocsiban szállásolt el, és tőlük a munkabérük nagy részét elvette.
Az egyik sértettet személyi szabadságától is megfosztotta. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói a 21 éves férfit elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A férfi lakásán megtartott kutatás során a nyomozók több tárgyat és okiratot foglaltak le. Vizsgálják, hogy a gyanúsított további sértettek sérelmére hasonló jellegű, vagy egyéb bűncselekményeket követett-e el.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a 21 éves salgótarjáni lakos ellen emberkereskedelem és személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, melyet a bíróság 2020. február 28-án elrendelt.

További híreink

Ketten élték túl a pakisztáni repülőgép-katasztrófát

Dunai Tibor

Gulyás Gergely: „Százezres munkanélküliséggel számolunk”

Szabó Norbert

Az ukrán tisztifőorvos szerint még 5 évig tarthat a járvány

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben