12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Rátámadtak egy kocogó nőre a 16. kerületben

Egy nőre váratlanul rátámadott valaki a 16. kerületben, miközben éppen kocogott. Ugyan sikerült elmenekülnie a férfi elől, de a nő úgy véli, ha zenét hallgat futás közben, talán nem úszta volna meg a rémisztő helyzetet.

Dr. Tímár Klára rendszeresen jár futni, szokásos útvonala is van, egészen eddig azonban nem hitte volna, hogy ő is veszélybe kerülhet. Arról számolt be, hogy könnyedén hatalmas baj érhette volna őt, ha csak kicsit is kevésbé tud a környezetére figyelni – például zenehallgatás miatt –, vagy ha nincs ilyen lélekjelenléte.

A nő csütörtökön a Veres Péter úton kocogott későn este, úgy 10 óra tájban, amikor arra lett figyelmes, hogy valaki autóval közeledik, majd segítségkérést színlelve próbálja megállítani őt. Csakhogy az idegen férfi rögvest gyanús lett a nőnek, ezért nem lassított, hanem tovább futott.

A következő utcába érve ismét megpillantotta ugyanazt az autót, s a benne ülő férfi megállította őt mondván, hogy beszélgetni akar. Mivel azonban késő este és sötét volt, a nő továbbra sem állt meg, mire a férfi arról kezdte kérdezni, van-e férje.

Erre a nő felhívta a férjét, a telefonját pedig kihangosította, hogy elmondja neki, mi történik vele éppen, ám a következő kis utcánál már ismét ott várt rá az autó, de immár keresztben a kerékpárúton, elállva a nő útját.

Érthető módon Klára erre megrémült, és egy pillanatra meg is állt, a férfi pedig kiszállt az autóból és felé indult.

„A férjem, aki még a telefonvonalban volt, elkezdett kiabálni, hogy mit akar, és hogy hívjak azonnal rendőrt. A férfi erre megállt előttem, majd azt hajtogatta, hogy csak beszélgetni akar. Megfordultam, hogy elfussak visszafelé, amikor teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó. Leintettem őket, ez mentett meg”

– idézte fel a történteket a nő, aki szerint a férfi ezt követően azonnal az autójába pattant, és az Árkád felé hajtott.

A nő által feljegyzett rendszám alapján a rendőrség ismeretlen tettes ellen körözést folytat.

Forrás: mindenpercben.hu

További híreink

A szíriai hadsereg újabb területeket vett vissza

Kiss Albert

A Mi Hazánk azonnal felmondaná a magyar-román alapszerződést

Kemény János

“Rendet! Igazságot! Szabadságot!” – itt a Mi Hazánk kampányfilmje

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen