2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Részegen balesetezett, még drogot is találtak nála

Szerencsére nem lett belőle tragédia, de könnyen előfordulhatott volna.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Szombaton a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján — tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.
 
 A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított kábítószer birtoklás és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt egy tiszaalpári lakos ellen. A 38 éves férfi 2019. december 28-án 23 óra 35 perckor személygépkocsijával közlekedett Nagyrév külterületén, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve irányítása felett és vízelvezető árokba, majd abból kihaladva egy fának ütközött.
 
A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök kábítószergyanús anyagot foglaltak le a jármű utasteréből. A jogsértő – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a baleset során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Ezért kérik, hogy a balesetek elkerülése érdekében, a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!
 
(szoljon.hu nyomán)

További híreink

Drogbirtoklás miatt őrizetbe vették Moszkvában az amerikai kosarast

Irányi Dániel

Borsodi “kiccsalád” árulta a kristályt az érdeklődőknek

Irányi Dániel

New Yorkban a rendőrök mostantól nem intézkedhetnek a drogosokkal szemben

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben