6.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Román szúrt románt Budapesten

A hetedik kerületben…

Police.hu: A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 28-án este 11 óra körül Budapesten a VII. kerület Bethlen Gábor utca és a Garay utca kereszteződésében egy román állampolgárságú férfit kétszer megszúrtak, őt a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók a térfigyelőkamerák felvételeit visszanézték és azonosították a feltételezett elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki a 20 éves román állampolgárságú férfi ellen, akit 2019. szeptember 29-én hajnalban a Csanádpalota határátkelőnél elfogtak.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben