2.5 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Saját nagyapját gyilkolta meg a nyereményért a borsodi “fiatal” és az “élettárs”

Nyereménye miatt végeztek ki egy 83 éves alvó férfit Sajószentpéteren, a férfi egymilliót nyert szerencsejátékon. A gyilkossággal a férfi unokáját és annak élettársát gyanúsítják – derül ki a TV2 híradásából. 

Működik az integráció, csak éppen visszafelé. A kiemelt képünkön szereplő élettárs ugyanis sikeresen “integrálta” a borsodi közeben szocializálódott unokát, aki hamar elsajátította az arrafelé megszokott viselkedési normákat. Így történhetett, hogy mikor a “fiatalok” megtudták, a nagyapa egymillió forintot nyert szerencsejátékon, elmentek hozzá.

Először csak “finoman kérték” a pénzt. Mikor ez nem működött zsarolással és fenyegetésekkel próbálkoztak, ám az idős férfi nem adta át a nyereményt. Az “élettárs” ekkor találta ki, milyen jó ötlet lenne, ha az unoka fejbe dobná egy kővel a nagyapját. Ezt követően az áldozat nyakát és arcát is összeszurkálták.

A kihallgatáson az “élettárs” színészeket megszégyenítő alakítással adta elő, mennyire bánja a történteket. Még zsebkendőt is kért, hogy kisírhassa magát.

További híreink

Feldühödött autósok vonszolták le az útról a forgalmat akadályozó klímaaktivistákat (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Telefonon keménykedett Putyinnal a német kancellár

Magyar Jelen

Forma-1: A koronavírus miatt elmarad a 2023-as Kínai Nagydíj

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben