0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Salgótarján és Dombóvár után Kecskeméten sem örültek a DK vándorcirkuszának

Gyurcsány Ferenc és felesége körbeutazza az országot, hogy találkozzon azokkal, akik bennük látják a Fidesz rendszerének leváltását, a korrupció visszaszorításának reális lehetőségét. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a volt miniszterelnök salgótarjáni fogadtatása felemásra sikerült. A Mi Hazánk Ifjai emlékeztető molinókkal várták a fiatal korosztállyal bratyizó Gyurcsányt.

Hasonó hírek érkeztek Tapolcáról, Dombóvárról és Kecskemétről is. Előbbi városokba Gyurcsány Ferenc személyesen látogatott el, míg a Kecskeméten élőkre feleségét küldte. Dobrev saját testőrei kíséretében tartott utcaeligazítást híveinek. A Mi Hazánk üzenete ettől függetlenül eljutott hozzá. A párt országgyűlési képviselőjelöltjei és aktivistái molinókkal fogadták Dobrevet. Gyurcsány feleségét nem, a Mi Hazánk standját és tagjait azonban örömmel és nagy érdeklődéssel fogadták a munkából haza igyekvők.

Az esetről az azonnali és a kecskeméti hírekkel foglalkozó hiros.hu is beszámolt, utóbbi természetesen a Mi Hazánk megemlítése nélkül. 

azonnali.hu

 

 

További híreink

Nagy az orvoshiány Budapesten, de még nagyobb vidéken

Dunai Tibor

Új kötelező dolog az autókba

Kiss Albert

Ezernégyszáz éves római hajó került elő a Duna partján

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen