23.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Segítséget színlelve fosztottak ki egy idős férfit a “kreatív” tolvajok

A járőrök a bejelentést követően egy órán belül elfogták azt a két “férfit” Egerben, akiket kifosztással gyanúsítanak -tette közzé police.hu.

Mint írják, a nyomozás adatai alapján a 29 éves kerecsendi “lakos”, 2021. április 15-én reggel egy egri belvárosi parkolóban segítséget színlelve odament egy idős sofőrhöz, akin látta, hogy nehezen tud kiszállni az autójából, de a férfi elutasította a segítséget.

Az elkövető ezután átkutatta a sértett táskáját, mely az autója mellé volt letéve, majd elvette a pénztárcát a benne lévő készpénzzel. Eközben a hevesaranyosi “társa” a járókelőket figyelte, hogy a bűncselekményt senki ne vegye észre, majd az értékszerzést követően együtt elmentek a helyszínről.

A két “férfit” az Egri Rendőrkapitányság nyomozói – őrizetbe vételük mellett – kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(Fotó: police.hu)

További híreink

Fiatal lányok futtatóit fogták el a rendőrök Budapesten

Dunai Tibor

Több, mint száz agyonvert kutya tetemét ásták el a hajdúsági erdőben

Szabó Norbert

Mára is jutott egy gyilkosság, ezúttal Zalaegerszegen

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen