18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Sorra dönti a női úszók rekordjait a “transznemű” bajnok

Lia Thomas korábban a férfiak között is az élmezőnyben helyezkedett el, és sorra nyerte az érmeket. Mígnem “ráébredt”, hogy ő “valójában nő”, ezért ideje lenne a másik ligában versenyeznie. 

A szélsőliberális újbeszél értelmében úgy kell fogalmazni, hogy Lia Thomas “biológiai értelemben férfinak született, azonban ő nőnek vallja magát”. A 22 éves sportoló három éve “váltott nemet”, bár a férfiak között is rengeteg érmet nyert a sportban.

Így vált Lia Thomas az amerikai egyetemi bajnokságok rekorderévé, aki általában toronymagasan nyeri a versenyeket. Sajnos Amerika egy része még mindig “maradi”, “mindenellenes kirekesztő”, ami tettekben is megnyilvánult.

Cynthia Millen, a USA Swimming egyik vezető tisztségviselője például úgy érezte, ennek így nem sok értelme van, a sport pedig elveszíti az értelmét, ezért lemondott. Hova tovább, Thomas klubjában, a UPenn-ben versenyzők szülei és rokonai is “bigott mindenfóbok”, akik szintén nem tudtak megbarátkozni a gondolattal, hogy leányaik akárhogy küzdenek, úgy sem lesz esélyük Thomas ellen.

“Jeleztem a kollégáimnak, hogy többé nem dolgozhatok olyan sportágban, amely lehetővé teszi a biológiai férfiak számára, hogy nőkkel versenyezzenek. Ezzel ugyanis a sporttal, az úszással kapcsolatos minden esélyegyenlőség megsemmisül”

– írta Cynthia Millen a felmondólevelében. Persze a kötelező progresszív magyarázkodás sem maradhatott el:

“Nem akarok diszkriminatív, bántó lenni Liával szemben – bármi is történik, ő Isten gyermeke, és értékes személy –, de itt testek úsznak a testek ellen. Az övé egy férfitest, amely a nők ellen úszik, és ez a férfitest soha nem változhat női testté. A férfitest mindig is férfitest lesz”

– teszi hozzá remélve, hogy így megmenekül az LGBTQ-közösség támadásai elől. Sok sikert.

Olimpikonok rekordja is dőlhet

Hab a tortán, hogy Thomas hamarosan megdöntheti az Egyesült Államok két olimpiai bajnoknője, Missy Franklin és Katie Ledecky által felállított rekordokat is.

Mondanunk sem kell, a “felvilágosult”, “haladó” szervezetek kiugró lelkesedéssel fogadták Amerika “fejlődését”.

További híreink

Kecskeméten a kereszténység mögé bújva provokál a meleglobbi

Faragó Dániel

Rablás miatt keresik ezt a férfit

Szabó Norbert

Gyerekeket tartott rettegésben egy fiatalkorú rabló Hevesen

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen