20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Súlyos testisértés és nemi erőszak vádjával tartóztattak le egy férfit Gödöllőn

A gödöllői rendőrök befejezték a nyomozást egy szexuális erőszak tettese ellen. Öt hónap alatt felderítették, nyolc hónap alatt levizsgálták, a gyanúsított pedig azóta is letartóztatásban.

2020. január 18-án este lepte meg támadója a 49 éves domonyi asszonyt. Az áldozat próbált védekezni, de záporoztak az ütések. A férfi berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra, fejét lenyomta egy babzsákkal.

“Ott maradsz, különben megöllek”

– ordította, miközben megerőszakolta a nőt. Azután megfélemlített áldozatát sakkban tartva kutatott, mígnem 4 ezer forintot eltéve elmenekült a házból. A sértett súlyos sérüléssel került kórházba.

A gödöllői nyomozók hajtóvadászata hónapokon keresztül tartott. Az áldozaton kívül nem látta más a támadót, ezért a tőle kapott személyleírás alapján igyekeztek azonosítani, végül 2020. június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

Első kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot nem tudott adni. Később módosított állításain, szerinte nem történt erőszak, az áldozattal bizalmi viszonyba kerülve jött létre az “együttlét”. A nő keze esés miatt törhetett el, ő nem bántotta. Védekezését semmi nem támasztotta alá. A sértett bal csuklójának törése az orvosszakértő szerint nagy erejű megragadás, hajlítás következménye, nem pedig elesésé.

A jelenleg is letartóztatásban lévő P. Dániellel szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, az erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás iratait átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

További híreink

Őrizetbe vettek csaknem 100 embert egy berlini tüntetés után

Dunai Tibor

Kerékpárokat lopott, amiket később eladott

Irányi Dániel

Még mindig nincs ítélet a 28-as villamoson késelő “fiatalok” ügyében

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben