11.9 C
Budapest
2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Szerelem Kispesten: megverte és bezárta barátnőjét egy férfi

A fővárosi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint bezárta és bántalmazta barátnőjét Kispesten – adta hírül a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés bűntett és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint R. Zoltán 2022. augusztus 29-én egy kispesti hotelben késsel fenyegette, majd megverte barátnőjét. Elvette a nő iratait, telefonját, a szobaajtót pedig eltorlaszolta.

A súlyosan megsérült asszony órákkal később tudott segítséget kérni a rendőröktől, amikor bántalmazója elküldte, hogy cigarettát vegyen.

A rendőrök a hotelben elfogták a R. Zoltánt, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​​

További híreink

Félmilliót ajánlott a holttest elszállításáért

Kiss Albert

Rémhírterjesztőt állítottak elő a rendőrök

Szabó Norbert

Késsel rabolta ki a 10 éves fiú a 13 éves lányt

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben