1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Szokásos: még ők fenyegetőznek

2018 májusában borzasztó bűncselekmény történt a Veszprém megyei Sóly községben: egy nyolcéves kislány eltűnt, majd a holttestét ruhátlanul találták meg a Séd-patakban. 

A rendőrség hamar megtalálta az elkövetőt, egy 16 éves hajmáskéri fiút, aki a kislány akkor 13 éves bátyjának az osztálytársa volt. A tettesről óvodás korától tudni lehetett, hogy problémái vannak, ezt iskolai nehézségei is igazolták, családja pedig szociálisan hátrányos helyzetű – írja az Index.

Az RTL Klub híradójának tudósítása szerint az ítélet hatására a gyermekgyilkos apja az interneten halálosan megfenyegette az áldozat tinédzser bátyját.

De ha annyira menő vagy, akor talizunk mist Sólyba. Bevállalok érted egy életfogytiglant. Tudom hol laksz kutya és foglak kivégezni. Oda lépek és egy injekciós tűvel nyakon szúrlak, ami halálos méreg. Utána le locsollak benzinnel és felgyújtalak. Így fogsz járni kutya

– írta egy kommentben. A fenyegetőzés mellett különösen aljas módon a fiút vádolta meg saját húga megölésével. A dührohamot az váltotta ki, hogy a fiú azt nyilatkozta egy bulvárlapnak, a gyilkost a börtön kapujában fogja várni szabadulásakor.

A kommentet olvasva a fiú édesapja feljelentést tett a rendőrségen, mint mondta,

“a lányát már elveszítette, a fiát nem szeretné”.

A rendőrség kivonult Hajmáskérre a férfi házához, és őrizetbe vették a fenyegetőzőt.

További híreink

Meggyilkolta élettársát, hogy megszerezze budapesti lakását

Irányi Dániel

Tunéziai szeretője gyilkolhatta meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Irányi Dániel

Emberölés miatt keresik a 15 éves Rikárdót

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben