21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Tettenérés! Elfogták a Mi Hazánk belvárosi irodájának rongálóját

Információink szerint ma délután előállították azt a középkorú elkövetőt, aki festékszóróval megrongálta a Mi Hazánk József körúti irodáját.

Megkeresésünkre Dócs Dávid, a Mi Hazánk elnökségi tagja megerősítette: miután tettenérte a rongálót, ő maga segített a rendőrségnek a tettes kézrekerítésében. A gyanúsítottat előállították az illetékes kerületi kapitányságon.

“Nem először történt ilyen”

– mondta Dócs Dávid, aki hírportálunk megkeresésére reagálva megerősítette: valóban ő érte tetten az elkövetőt, aki felszólítására, miszerint hagyja abba, amit csinál, menekülőre fogta.

“Utána mentem, folyamatosan fotóztam, mit művel. A hölgy felszállt a villamosra, ahova én is követtem. A következő megállónál leszálltam, és az ajtó bezáródását megakadályozva az utazóközönség segítségét kértem, hogy szállítsák le a rongálást elkövető személyt”.

Szerkesztőségünk birtokába jutott fotók tanúsága szerint a középkorú hölgyet valóban leszállították.

“Ezek után a Corvin Plázáig követtem a hölgyet, miközben folyamatos telefonos kapcsolatban voltam a rendőrséggel, akik időközben meg is érkeztek az üzletközponthoz. Bent a vásárlótérben fogták végül el”

– tájékoztatott minket Dócs Dávid.

Munka közbenÁlcázta magát a rongálás elkövetésekorA villamoson utazók segítettekA rendőrség előállítottaDócs Dávid aki tettenérte a rongálót

Joó György

További híreink

Dócs Dávid : Tíz év alatt sem lett rend

Faragó Dániel

A Gréczy-faktor

Kemény János

A Netflix üzent alkalmazottainak: ha nem értesz egyet a műsorainkkal, nem muszáj itt dolgoznod

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen