3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Külföld

Tizenhárom éves indiai kislányt erőszakoltak meg muszlim fiatalok

Tizenhárom éves kislányt raboltak el muszlim fiatalok Indiában. A rendőrségi jelentések szerint a lányt valamilyen droggal elkábították, majd négyen megerőszakolták – írta meg az Organiser.

A megerőszakolt lány édesanyja a rendőrségnek elmondta, lányát a házuktól nem messze rabolták el. Az anya mind a négy támadót név szerint ismerte, a feljelentés során a lehető legsúlyosabb büntetés kiszabását kérte a rendőrségtől.

A lányt egy Hotel mögötti eldugott szobába vitték, ahol valamiféle droggal elkábították, hogy ne álljon ellen, majd megerőszakolták.

A 13 éves kislányt kórházba szállították, állapota válságos.

A nyomozás során a rendőrség kiderítette, a négy muszlim fiatalnak már volt összetűzése a törvénnyel. Egyiküket korábban le is tartóztatták, egy másik pedig bizonyíthatóan részt vett a Miraj-i zavargásokban.

A rendőrség az eset súlyosságára- és az elkövetők bűnözői múltjára való tekintettel nagy erőkkel kezdte meg az ügy felderítését, és ígéretet tettek az eset alapos kivizsgálására.

Az alapos kivizsgálás mindenképpen indokolt, hiszen nem zárható ki egy teljes pedofilhálózat működtetése, mint ahogyan teszik azt Európa szerte.

 

További híreink

Megerőszakoltak egy amerikai turistát Párizsban

Irányi Dániel

Újabb Premier League játékost tartóztattak le nemi erőszak vádjával

Irányi Dániel

Annyi vendégmunkást vitt a kormány Hajdúnánásra, hogy a helyiek azt hitték, itt az újabb migránsáradat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben