19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

Több száz lőszert és fegyveralkatrészt találtak egy velencei férfinél

Több száz lőszert és számos fegyveralkatrészt találtak Velencén egy 70 éves férfi házában – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

   A közlemény szerint a rendőrök egy házkutatás során találták meg a lőszereket és a fegyveralkatrészeket.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol lőfegyver engedély nélküli készítésével vagy forgalomba hozatalával elkövetett lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2020 június 25-én Velencén egy 70 éves férfi lakóingatlanában házkutatást tartottak, amely során több száz lőszert és számos fegyveralkatrészt találtak. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol lőfegyver engedély nélküli készítésével vagy forgalomba hozatalával elkövetett lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

További híreink

Toroczkai László újra nyert Ásotthalmon

Kemény János

Mi Hazánk: Csenyéte a bizonyítéka, hogy már hazánkban is léteznek no-go zónák

Szabó Norbert

“Legyél kevésbé fehér” képzést indított a Coca-Cola

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben