13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Tomboló közbiztonság: ezúttal a Teréz körúton vertek meg egy sétáló férfit

Minden előzmény nélkül összevertek a hétvégén egy negyvenes éveiben járó férfit Budapesten, a Teréz körúton – tudta meg a 24.hu. A megvert férfit mentővel vitték kórházba a bántalmazás után.

Az áldozat a Nyugatitól sétált az Oktogon felé, úgy éjfél körül. Igazi naiv budapesti lakosként még akkor sem fogott gyanút, amikor az igen megbízható küllemű, meg nem nevezett származású egyének éjfél körül odasereglettek hozzá azzal, hogy egyikük segítségre szorul.

Amikor odahajoltam az emberhez, hogy megnézzem, mi a baj, egyből hátba rúgtak és fejbe ütöttek. Az volt a szerencsém, hogy az úton lévő korlát felfogta az esést, így nem fejjel zuhantam az útra

– magyarázta a lapnak az áldozat, hozzátéve, a történteket látta egy turistákból álló csoport, akik azonnal odarohantak hozzá segíteni, így végül elmenekültek a támadók. (A szomorú ebben az, hogy ha nem turisták lettek volna ott, hanem magyarok, akkor egyszerűen elfordítják fejüket, és tovább sétálnak, mint ahogy az számos korábbi alkalommal már megtörtént – a szerk.)

Végül a kiérkező rendőrök hívtak mentőt a sérült férfihez, akinek a kivizsgálás után az orvos azt mondta, tüdő- és mellkasi zúzódásokat, valamint alhasi sérüléseket szenvedett a bántalmazás során. A BRFK annyit közölt, hogy a rendőrség hivatalból indított nyomozást garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

További híreink

Bevezetik a négynapos munkahetet Új-Zéland egyik vállalatánál

Irányi Dániel

Saját fiát szúrta meg egy konyhakéssel szóváltás közben egy pásztói férfi

Varga Lilla

Ezrek az utcán: Forradalmi változások kellenek! (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben