3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Tordai Bence túl sok időt töltött az elvtársaival (+videó)

Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője osztotta meg tegnap instagram bejegyzését, véleményezve azt, hogy Tordai Bence feljelenti őt, mert állítása szerint a politikusasszony apartheid-rendszert kívánna bevezetni. Alább változtatás nélkül közöljük a bejegyzést és Dúró parlamenti felszólalását is mindenki megnézheti.

Feljelent engem Tordai Bence, mert szegregációt követeltem egy interpellációmban szakmai alapon, melyről gátlástalanul hazudik, rágalmaz engem, hogy egy apartheid rendszert akarok bevezetni, és gyilkosságra uszítok.

A véleményemet továbbra is vállalom, és visszautasítom azt a komcsi módszert, ami véleménydiktatúrát akar bevezetni akár a cigánysággal kapcsolatban. A Mi Hazánk az egyetlen párt ugyanis, amely igen: törvényesítené a szegregációt, mert igazságtalan, hogy a normákat betartó gyerekeknek kell elmenniük iskolákból az alulszocializált, integrációra nem is alkalmas és nem is hajlandó társaik miatt.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint Gyöngyöspatán is annak a 86 magyar gyerek családjának járna a kártérítés, akiknek más településre kell járniuk, mert a tanuláshoz való joguk és a biztonságuk nem garantált saját községük iskolájában. Valójában az ő családjaik vállaltak plusz terheket, valójában ők az áldozatok. Mindezeket a Fidesz sem hajlandó belátni: a nagy szavakon kívül továbbra is annak a szemléletnek a foglya, amely harminc éve az integrációt erőlteti, mintegy feneketlen kútba öntve a százmilliárdokat. A kártérítést a kormány is a gyöngyöspatai cigány családoknak adja így vagy úgy.

Úgy tűnik, Tordai Bence túl sok időt töltött elvtársaival, talán emiatt veszi át már a kommunista módszereiket is: véleménydiktatúrát akar kialakítani a polkorrekt tabuk nélküli szakmai párbeszéd és az elhallgatott igazsággal való szembenézés helyett. De sajnos ki kell ábrándítanom: nem ijedek meg (nem bújok a mentelmi jogom mögé, hiszen a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely eltörölné e jogintézményt), és – a neojobbikosokkal szemben – semmi szín alatt nem szeretnék megfelelni az ő elvárásainak.

Az interpellációm itt van, ítélje meg mindenki maga:

Forrás:
elemi.hu

További híreink

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben