16.7 C
Budapest
2021. szeptember 19., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Tordai Bencét is letiltotta a Facebook

Március 30-ig nem tehet közzé bejegyzést a saját Facebook-oldalán Tordai Bence – árulta el a Párbeszéd nevű mikropárt politikusa a közösségi oldalán.

Tordai állítja, nem sértette meg a Facebook (meglehetősen ködös, átláthatatlan, és teljesen önkényesen alkalmazott) közösségi szabályzatát, így a letiltása mögött szerinte egyértelműen a “Fidesz áll”.

Természetesen semmi olyat nem raktam ki a közösségi oldalra, amely sértené annak alapelveit. Így nem lehet más ok, mint hogy a fideszes trollok elkezdtek tömegesen feljelentgetni”

– írta a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese.

Nehéz megállapítani, hogy a politikus tényleg nem lát túl a paranoid Fidesz-fóbián, és valóban elhiszi, hogy annyira fontos ember, hogy “rá kell uszítani egy trollhadsereget, hogy elhallgattassák”, vagy egyszerűen hangulatkeltés céljából hergeli a bázisát, ügyesen elterelve a figyelmet a Facebook egyre arcátlanabb cenzúrájáról, amivel rendre beleavatkozik a magyar belpolitikába.

Letiltott a Facebook! A Fidesz van e mögött is?!

Március 30-ig nem tehetek közzé bejegyzést a saját Facebook-oldalamon…

Közzétette: Tordai Bence – 2021. március 3., szerda

 

További híreink

Ki az a Katalin, bíró úr? – Ő engedte haza a pedofilt

Irányi Dániel

Rendszeresen verte és megalázta élettársát, elfogták a rendőrök

Szabó Norbert

Egy anyára és két gyerekére támadt rá egy kutya Csepelen

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen