4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Videó

Toroczkai folytatja a végrehajtó maffia leleplezését (videó)

Az aktív politikusok közül Youtube-on már a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László a legnépszerűbb, amelyhez az is hozzájárult, hogy a Facebook továbbra is cenzúrával sújtja Magyarország egyetlen oltatlan miniszterelnökjelöltjét. 

Toroczkai legújabb videójában ismét a maffiaszerűen működő, népnyúzó végrehajtók nyomába ered a Mi Hazánk szakpolitikusával, Dr. Fiszter Zsuzsannával együtt.

“A végrehajtó maffiáról szóló sorozatunk 6. része: Hiába bujkálnak a nyilvánosság elől a végrehajtó maffia bűnös vezetői, mi azt is nyilvánosságra hozzuk, hogy többen közülük már előzetes letartóztatásba kerültek. Folytatjuk a hadjáratunkat ameddig a bűnösök mindannyian börtönbe kerülnek, és ameddig elérjük, hogy a végrehajtás újra nonprofit tevékenységgé váljon hazánkban”

-írja Toroczkai László. 

További híreink

A tömeges oltás sem vezet nyájimmunitáshoz egy friss kutatás szerint

Faragó Dániel

“A horvátországi magyaroknak soha rosszabb évük ne legyen”

Kemény János

Fél hordónyi sósavat tett ki valaki az utcára a IX. Kerületben

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen