18 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Toroczkai László bemutatta Szegeden a Mi Hazánk képviselőjelöltjét

A mai napon Toroczkai László szegedi állomásához érve jelentette be, hogy a párt 106 választókerületének jelöltjei közül már 53 személy bemutatásra került. A szegedi Vértónál Dorogi Györgyöt, a párt Csongrád-Csanád megye 1.vk. országgyűlési képviselőjelöltjét, a párt elnöke mutatta be.

Dorogi György 53 éves, négy gyermekes családapa, aki jelenleg vállalkozó. A párt elnöke hangsúlyozta ennek fontosságát, ugyanis a Mi Hazánk számára, ellentétben a balliberálisakkal, sokkal fontosabbak a magyar vállalkozók, mint a multik, illetve a globális tőke. Kiemelte, hogy a Mi Hazánk Csongrád-Csanád megyei frakciójának tagja Dorogi György, megyei képviselő, aki a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának is a tagja. Toroczkai László kiemelte, hogy Dorogi radikálisan tudná képviselni az országgyűlésben a magyar vállalkozásokat.

Mi nem félünk attól a jelzőtől, hogy mi a magyarok pártja vagyunk, ugyanis mi ezt büszkén vállaljuk. Nem akarunk mindenkinek a pártja lenni, hanem csak azoknak, akik magyarnak érzik magukat. Hiszen ez elsősorban Magyarország és mi pedig magyarok vagyunk.

-jelentette ki Toroczkai.

A Mi Hazánk Mozgalom országos céljaival kapcsolatban a párt elnöke kiemelte, hogy a mostani járványhelyzet is megmutatta, hogy mennyire szüksége van a magyar embereknek a harmadik útra. Ugyanis a Fidesz és a balliberálisok egymással versengve próbálták lezárni az országot indokolatlanul. Továbbá nem mutattak semmiféle megoldást arra a gazdasági katasztrófára, amely felé Magyarország jelenleg is halad. Mint fogalmazott, sem az államadósság (1990 óta), sem pedig az államadóssági deficit nem volt ennyire magas, mint a jelenlegi esztendőben. Hozzátette, a Fidesz, továbbá a balliberális tömb abszolút nem mutat fel megoldásokat ez ügyben, ugyanis az államadósság növelésével akarják megoldani a helyzetet.

Mi voltunk azok, akiknek egészen más javaslataik voltak. A legfontosabb üzenetünk az, hogy a magyar gazdaságot nem szabad leállítani, mert valakinek meg kell majd fizetnie ennek az árát. Akár a Fidesz, akár a balliberálisok alapítanak kormányt, a magyar emberekkel akarják mindezt megfizettetni. Járványszolidaritási adót követelünk már a járvány kirobbanása óta, a koronavírus haszonélvezőire. Ugyanis többek között a vakcinagyártók, kaszinótulajdonosok valamint a multik is extra profitra tettek szert a koronavírus-járvány következtében. Nekik kell megfizetni a közteherviselés jegyében a magyar gazdaság talpra állítását

– hangsúlyozta Toroczkai László.

Dorogi György szegedi születésű, ezért számára a legfontosabb, hogy a térséget teljes mértékben tudja képviselni. Igaz, hogy itt született, ide is házasodott, de Nyugat-Európában élt 13 évig, ahonnan visszatért hazájába évekkel ezelőtt. Mint elmondta, a külföldön tapasztalt, pozitív dolgokat szeretné itthon érvényre juttatni.

Jelenleg a Mi Hazánk Mozgalomban szakpolitikusként tevékenykedem és a Munkaügyi Kabinet elnökeként és a megyei közgyűlésben a Pénzügyi Bizottság tagjaként nagy jó rálátásom van mindkét oldalra. Tehát munkáltató és munkavállaló részről is fel tudom karolni ezt a területet. Szeged regionális központ volt, de be kell látnunk, hogy a fejlődése évek óta csökkenő tendenciát mutat. Ezzel ellentétben azt tapasztaljuk, hogy a környező települések lassan lehagyják Szegedet.

A országgyűlési képviselőjelölt hangsúlyozta, ha valóban megvalósul a harmadik híd és repülőtér korszerűsítése, akkor nem lesz miért idejönni, ha nem lehet megfelelő infrastruktúrát kiépíteni. Szívügye ennek a területnek a további fejlesztése.

A szegediek támogatását kérem abban, hogy értük tudjak kiállni a közeljövőben.

-hangsúlyozta a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

Magyarjelen.hu

További híreink

A Fideszben 1 éve tudtak már a Borkai-videóról

Kemény János

Kirúgták az MSZP-ből a kokainozós Lackner Csabát

Szabó Norbert

Kínában, átmenetileg betiltanák a kutya- és macskahús fogyasztását

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen