5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Toroczkai: védelmet a magyaroknak, drogtesztet a politikusoknak!

Toroczkai László (Mi Hazánk) arról beszélt ma napirend előtt a parlamentben: az elmúlt napokban több erőszakos támadás történt az országban, olyan agresszív támadások, amelyeket semmi nem indokolt. Közölte: a napokban az autópályán lövöldözés is volt, és az elkövetőkkel szemben enyhén léptek fel. Az a baj, hogy Magyarországon a bűnözők jogait helyezik előtérbe – vélekedett.

Azt kérte a kormánytól, hogy védje meg a tisztességes magyarokat és a bűnüldözőket.

Rétvári Bence úgy reagált, hogy a kormány 2010-ben szigorú büntetőpolitikát hirdetett, és jogszabályokkal megteremtette a hatékony fellépés lehetőségét a bűnelkövetőkkel szemben. Az elmúlt években sikerült jelentősen visszaszorítani a bűncselekmények számát – mutatott rá.

Közölte: elismerés illeti a rendőröket, akik felléptek az embercsempészekkel szemben az autópályán, és a történtek is mutatják, mennyire fontos az illegális migráció elleni küzdelem.

Kiemelte: nem kritika, hanem elismerés illeti a rendőröket, ezt a kormány béremeléssel is kifejezi – írta MTI.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben