17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Törökszentmiklós: brutálisan megverte, megfenyegette, hogy ne merjen rendőrséghez fordulni

A Szolnoki Járásbíróság másfél év felfüggesztett börtönre ítélte azt a büntetlen előéletű, középkorú férfit, aki féltékeny haragjában többször bántalmazta élettársát Törökszentmiklóson – közli a Szolnoki Törvényszék. 

Volt, hogy ököllel ütötte, volt, hogy az ajtóhoz verte a fejét, és kétszer az asszony gyűrűsujját is eltörte, ami végül maradandó fogyatékosság hátrahagyásával gyógyult.

Az utolsó bántalmazáskor pedig rárúgta a lakása ajtaját, elvette a telefonjait és felszólította, hogy ne merjen a rendőrséghez fordulni.

Az ügyben 2020. február 19-én emelt vádat a Szolnoki Járási Ügyészség. A Szolnoki Járásbíróság pedig egy hónappal később, március 18-án tárgyalás mellőzésével kapcsolati erőszak és marandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette, hatósági eljárásban elkövetett kényszerítés bűntettének kísérlete és magánlaksértés vétsége miatt 1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönt szabott a férfival szemben és elrendelte a pártfogó felügyeletét. Tárgyalás tartását sem az ügyészség, sem a vádlott, illetőleg a védő nem kérte, így a döntés 2020. április 14-én jogerőre emelkedett.

(Képünk illusztráció, webbeteg.hu)

További híreink

Csenyétén, a borsodi “no-go” zónában megerősítették a járőrszolgálatot

Dunai Tibor

Törököt fogott a rendőrség: embercsempészetért vádat emeltek ellene

Szabó Norbert

Módosíthatja a kormány a határátlépési szabályokat, könnyítve az ingázó munkavállalók helyzetén

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen