15.8 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Törvényjavaslattal is védené a gyermekeinket a Mi Hazánk a mesekönyvekbe bújtatott LMBTQ-propagandától

– Törvényjavaslattal is védené a gyermekeinket a Mi Hazánk a mesekönyvekbe bújtatott LMBTQ-propagandától – írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, országgyűlési képviselője.

– A gyermekvédelmi törvény módosításával zárnám ki a gyerekek agymosását: joguk van az egészséges érzelmi fejlődéshez. Korábban az LMBTQ-propaganda iskolai tiltását célzó javaslatomat sem támogatta a Fidesz, most javíthatnak. A Mi Hazánknak egy frappáns jogi megoldással sikerült kiszorítania az ún Pride-ot idén legalább az Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út-Deák tér útvonalról, a Fidesznek ehhez sem volt elég 11 évnyi kétharmados kormányzás. Sem a balliberálisok támogató, sem a Fidesz tűrő politikáját nem tudjuk elfogadni; a tiltást szorgalmazzuk a provokatív vonulás és a mesekönyvek esetében is – fogalmaz.

További híreink

Ukrajna ismét vörös zónában sorolta Magyarországot

Varga Lilla

A magyar egyetemekre járó diákoknak fizetniük kell majd a Diákváros bizonyos szolgáltatásaiért?

Irányi Dániel

Egy férfi bejelentette, hogy megölte a feleségét, pedig nem

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen