16 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor Kiemelt

Tovább kampányol Márki-Zay- szerinte Indiába kellene járnunk szemműtétre

Tovább parodizálja saját magát Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje ezúttal arról beszélt, hogy miután fizetőssé tette az egészségügyet

elképzelhetőnek tartja, hogy Indiába kelljen utaznunk szemműtétre.

Megszámolni sem tudjuk, hogy a hódmezővásárhelyi polgármesternek ez hanyadik unortodox kijelentése volt, de az eddigi tempóját elnézve egészen biztos, hogy nem az utolsó.

 

Márki-Zay Péter választási szakértéssel kezdte az évet, amikor kijelentette, hogy a koronavírus miatti elhalálozások következtében fogynak az idős szavazók, akik a Fideszt támogatnák.

Ezenkívül egy sajtóeseményen sikeresen doktorrá avatta Csárdi Antal országgyűlési képviselőt, de olyan is előfordult már, hogy a Fideszben lévő melegekbe és zsidókba kavarodott bele, amit aztán hosszas percekig magyaráznia kellett az ATV-ben a téma iránt mindig érzékeny Rónai úrnak.

A fenti eseteknél talán egyedül csak TikTok-szereplése tűnik borzasztóbbnak, de még ezzel együtt sem lehetünk biztosak benne, hogy a választásokig nem lesz ennél nagyobb bakija.

 

További híreink

Még a boltokból is kitiltják az oltatlanokat Németországban

Irányi Dániel

Orvul támadt egy időskorú nőre a villamoson és kirabolta

Irányi Dániel

Szalafista prédikátor élt vissza a németországi segélyrendszerrel

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen