12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Sport

U21: Sorsdöntő csata áll Geráék előtt

A magyar U21-es válogatott előtt sorsdöntő mérkőzés áll. Utánpótlás labdarúgó csapatunk mai ellenfele Románia lesz az Európa Bajnokságon.

Gera Zoltán gárdája pár nappal ezelőtt vereséget szenvedett a német együttestől, így ha a mieink a továbbjutás gondolatával kacérkodnak, úgy ma csak a győzelem elfogadható számukra.

A magyarországi koronavírussal kapcsolatos intézkedések értelmében a szurkolók ki vannak tiltva a sportlétesítményekből, így üres stadionban fogadjuk a románokat.

A mérkőzést Magyarország jelenlegi határain belül, Budapesten, a Bozsik Arénában rendezik meg 18 órától. Az M4 sport élőben közvetíti a találkozót.

További híreink

Sérülése miatt idén már nem játszhat az Arsenalban a brazil Martinelli

Szabó Norbert

Tiszta erő: Fekete László is a Mi Hazánkat erősíti

Faragó Dániel

Koronavírus: testmozgás a szabadban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen