27.2 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
HírekKülföld

Ugandai erőszakolt meg egy turistát az Oktoberfesten

És egy afgán és egy pakisztáni is erőszakolt…

Kapualjba vonszolta, földre lökte és kegyetlenül megerőszakolta a fiatal turistanőt a migráns a világszerte ismert müncheni Oktoberfesten. Több migránsok által elkövetett nemi erőszakra is fény derült az elmúlt hetekből Bajorországban.

A turista Norvégiából érkezett a minden évben milliókat vonzó rendezvényre, ahol egy étteremben ismerkedett meg a 26 éves migránssal. A Rosenheim24.de internetes lap arról írt, hogy ezután együtt indultak el, hogy keressenek egy szórakozóhelyet a sörfesztiválon. Útközben azonban az ugandai migráns egy sötét kapualjba vonszolta a nőt, a földre lökte, majd kegyetlenül megerőszakolta.

Egy járókelő hallotta meg a nő kiabálását, aki hívta a rendőrséget. Az erőszakoló migránst még a helyszínen elfogták, és eljárást indítottak a 26 éves férfi ellen.

Egyre több szexuális bűncselekményt követnek el Bajorországban.

Nem sokkal az Oktoberfesten történt erőszak előtt Traunstein járásban is brutális erőszakot követett el egy 28 éves afgán migráns, aki saját munkatársát kötözte ki és erőszakolta meg.

A München közeli Rosenheimben pedig egy 20 éves lányt erőszakolt meg egy 23 éves pakisztáni férfi a belvárosban.

(origo)

További híreink

Hétfőn megnyílik a Cered és Tajti közötti határátkelőhely

Varga Lilla

Mark Zuckerberg leváltását sürgeti a Facebook éléről George Soros

Irányi Dániel

62 éves nőt erőszakolt meg a fiatalkorú menekült Franciaországban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben