17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld

Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk Bács-Kiskun megyében

Újabb országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be a Mi Hazánk Mozgalom, ezúttal Bács-Kiskun megyében. 

Alább egy helyi kötődésű híroldal, az infokiskunfelegyhaza.hu beszámolóját olvashatják.

A Mi Hazánk Mozgalom sajtótájékoztató keretében mutatta be

Kiskunfélegyházán március 26-án a 4. számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltjét, Balde Gyulát.

A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen olyan párt, mely mind a 106 választókerületben saját képviselőjelöltet fog indítani – szögezte le a sajtótájékoztatón a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Ásotthalom polgármestere.

 “Amennyiben a Fidesz kormányzás ezzel a gőggel és 2/3-os többséggel folytatódik, az egy lassú nemzethalálhoz vezet.

Ha a bal-liberális oldal váltja a Fidesz kormányt, akkor annak eredménye gyors nemzethalálhoz lesz. Korrupció 2010. előtt is volt.

A jelenlegi kormány korrupciós ügyeiről minden nap hallunk, viszonylag ritkábban hallunk arról, hogy az OLAF (az Európai Unió csaláselleni szervezete) szerint minden idők egyik legnagyobb európai uniós finanszírozással kapcsolatos csalása a Megyesi kormányhoz köthető beruházás volt. Mi tehát nem hisszük, hogy ha a bal liberálisok jönnek, akkor Magyarországon megszűnik a korrupció. Azt viszont látjuk, hogy ha a bal liberálisok kerülnek hatalomra, akkor például az ún. gender-propaganda, ez az az őrült, devinás propaganda az óvodákban is kötelező jelleggel meg fog jelenni. Nemcsak nemzethalált fog jelenteni, hanem a társadalom valamennyi pillérét – mint a család intézményét is – fel fogják számolni.

Szükség van a harmadik útra! Mi nemzeti gyarapodást szeretnénk.

A harmadik út, melyet a mi pártunk képvisel, egy alulról építkező mozgalom, ilyenre nincs példa az elmúlt időszakból .”

 

A Mi Hazánk Mozgalom 4. számú választókerületben induló országgyűlési képviselőjelöltjének bemutatkozását megelőzően néhány gondolatban Szabadi István pártigazgató méltatta Balde Gyula országgyűlési képviselőjelöltet, majd ezt követően átadta a szót számára.

55 éves vállalkozó vagyok, szabadidőmben szeretek barkácsolni, alkotni. Pedagógus szülők gyermekeként a környezetemből hozom az emberek iránti tiszteletet és megbecsülést. Fiatal koromban szertornáztam, faiparral dolgoztam. Szeretem a fát, ezt a természet adta anyagot és remélem lesz lehetőségem arra és tenni tudok majd érte, hogy a tervezett erdősültséget meghaladó fásítási programot tudjunk megvalósítani itt, a Kiskunságban. Kiskunmajsán élek feleségemmel, három felnőtt gyermek apjaként, akik már külön életet élnek. Ez persze nem akadálya annak, hogy a jelenüket és a jövőjüket ne próbáljuk meg jobbá és szebbé tenni.

Politikai tevékenységemet 2012-ben kezdtem, így már lassan tíz éves tapasztalatom lesz ezen a téren.

Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületében 24 település van és közel 90 ezer lakos él. Fontos, komoly és jelentős feladat munka ennyi polgártárs gondjának, problémáinak a felvállalása.
Fizikailag, szellemileg és egészségileg is készen állok a megmérettetésre, hiszen az egyéni országgyűlési képviselői munka embert és családot is próbára tevő tevékenység.
A személyes bemutatkozásomat, elképzeléseimet: a lakossággal, gazdálkodókkal, civil szervezetekkel, vállalkozókkal, önkormányzati képviselőkkel, a számot tevő és jelen lévő egyházak tisztségviselőivel való találkozások után fogom bemutatni, közzé tenni.

Természetesen mindenkire számítok, aki az alapvető céljainkkal és elképzeléseinkkel egyetértenek. Győzelem esetén, ami a célkitűzésünk, becsülettel és jó szívvel fogom képviselni a választókerületben, a megyében és a régióban élők érdekeit – nyilatkozta Balde Gyula országgyűlési képviselőjelölt.

 

A pártelnök az alábbiakat fűzte még az elhangzottakhoz:

– Vidéken bontottunk zászlót, tehát vidéki gyökerű párt vagyunk. Nem hiába csatlakozott hozzánk a MIÉP és a Kisgazdapárt is, hiszen azt a történelmi örökséget is szeretnénk tovább vinni, amit annak idején a ’90-es években a Kisgazdapárt jelentett. Akkor még volt vidéki képviselő a parlamentben.

Jelenleg urbánus pártok vannak. A balliberális oldal és a Fidesz is tipikusan Budapest központú politikai formáció. Mi pedig a vidéki magyar népben gyökerezünk.

Ezért gondoljuk, hogy valójában a legtöbb szavazó mellettünk áll. Csak idő kell ahhoz, hogy megismerjék a programunkat, megismerjék a jelöltjeinket és lássák azt, hogy egy igazi, őszinte, tiszta politika az jelenleg csak a Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(fotó:Fábián Adrienn)

 

További híreink

Az egészségügy végnapjai- 40.000 embernél is több várakozik műtétjére

Faragó Dániel

A Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnöke még a csecsemőket is beoltatná

Faragó Dániel

Ismét pályázott és nyert Felcsút

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen