19.4 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Újabb támadás Monoron – ismét egy “rejtett erőforrás” az elkövető

A brutális gyilkosság után nem sokkal újabb bűncselekmény történt Monoron. Ezúttal a vasútállomáson egy 19 éves fiatal támadt rá egy 61 éves nőre.

A nő az állomáson várakozott, a cigány ekkor lépett oda hozzá és pénz kért tőle. Az asszony azonban ellenállt, ekkor a férfi megpróbálta kitépni kezéből a táskáját.

A várakozó utas a földre esett, de a támadó még ekkor sem fogta menekülőre, hanem végigvonszolta a földön fekvő nőt a lépcsőn. Végül egy arra járó másik utas közeledtére elfutott, a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Az üllői járőrök a támadóra vonatkozó leírás alapján gyorsan elfogták a 19 éves V. Zsoltot. A férfi természetesen munkanélküli, vallomása alapján sérülést okozni nem akart, “csak” a táskát gondolta elvinni.

A letartóztatás után a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás kísérlete miatt folytatja le a további eljárást.

További híreink

Unokázós csalók próbálkoztak idős hölgyeknél Ózdon és Miskolcon

Varga Lilla

Klíma helyett nyolc ivókutat kap a hármas metró

Dunai Tibor

Salgótarján és Dombóvár után Kecskeméten sem örültek a DK vándorcirkuszának

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen