35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
Sport

Újabb World Team-csapat jön Magyarországra

A Bahrain-Victorious révén már a hatodik World Team-csapat indulását jelentették be csütörtökön a május 12. és 16. között sorra kerülő 42. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny szervezői, írja az MTI.

A viadal hírlevele szerint a 2016-ban alapított istállóban jelenleg olyan kerékpárosok szerepelnek, mint a nagy körversenyeken rendre remeklő, a Tour de France-on negyedik, a Giro d’Italián harmadik spanyol Mikel Landa, vagy az öt legnagyobb egynapos viadal közé tartozó Liege-Bastogne-Liege-n győztes holland Wout Poels.

Kovács Tamás, a Merida kerékpárok magyarországi képviseletének marketing és sales vezetője a bejelentés kapcsán elmondta, régi álmuk válik valóra májusban azzal, hogy a Merida World Tour-csapata, a Bahrain-Victorious elfogadta a meghívást és részt vesz a Tour de Hongrie-n.

“Tavaly már ez majdnem megvalósult. Reméljük, idén nemcsak színesítik a mezőnyt, de láthatunk majd szakaszsikereket is”

– tette hozzá.

A Bahrain-Victoriousszel immár 12 csapat részvétele biztos a magyar körversenyen.

 

 

 

 

 

(fotó:hellovidek.hu)

További híreink

Frusztrált játékosok és edzők hoznák létre a Fekete Játékosok Szakszervezetét

Irányi Dániel

Marco Rossi kihirdette a magyar válogatott keretét a világbajnoki selejtezőkre

Irányi Dániel

Noha jó sokba került az új Puskás Aréna, “technikai okok miatt” mégsem alkalmas BL-meccsekre

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben