3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Külföld

USA: túl drágának ítélte a manikűröst, ezért lelőtte a tulajt

Letartóztattak egy 21 éves nőt a texasi Houstonban, aki a gyanú szerint lelőtte egy manikűrös tulajdonosát, mert túl magasnak ítélte a szolgáltatás árait – írta meg egy helyi hírportál.

Joana Vara 20 éves húgával együtt ment el a houstoni Katy Nails manikűr-pedikűr szalonba. A két nő drágállotta a szalon árait, ezért előbb alkudozni kezdtek, majd “szóváltásba” kerültek a tulajdonossal.

Míg húga ordibált, Joana elhagyta az üzletet, ám rövidesen visszatért. A 42 éves ázsiai tulajdonos megpróbálta kitessékelni a jellegzetes viselkedési jegyeket mutató testvérpárt, mire az idősebb nővér fegyvert rántott, és rálőtt a férfira.

A két nő elmenekült a tett helyszínéről, az ázsiai férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba. Állapota kritikus, de stabil. A tettes ráadásul a szalonban hagyta telefonját, így a rendőrök hamar elfogták.

Joana Vara előzetes letartóztatásba került, az óvadékot 60 ezer dollárban (kb. 17 millió forintban) állapította meg a bíróság. A húgát is letartóztatták, amiért menekült a rendőrök elől, de a lövöldözéssel kapcsolatban ellene nem emeltek vádat.

További híreink

Alapjövedelmet kapnak a traszneműek San Franciscóban

Magyar Jelen

Először lehet fekete vezetőjük a demokratáknak a kongresszusban

Magyar Jelen

“Aki a valósággal háborúzik, az eleve vesztésre áll” – interjú Vukics Ferenccel

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben