7.1 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Vascsövekkel “tisztázták” gyermekláthatási ügyüket Esztergomban

Minden meg lehet beszélni. Ahány ház, annyi vasrúd.

Az esztergomi nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki négy személyt – tette közzé a Police.hu

Mint írják, a gyanú szerint H. Krisztián testvérével H. Norberttel és több ismerősével 2020. november 22-én 12 óra 15 perc körüli időben megjelent egy lábatlani ingatlannál, hogy volt élettársával a gyermekláthatási ügyüket tisztázza.

Az ingatlan kapuját berúgta, majd testvérével, akinek a kezében egy  fa rúd volt bementek és az udvaron tartózkodó K. Istvánt és B. Ferencet bántalmazták. A dulakodás közben különböző eszközöket, vascsöveket vettek magukhoz a felek és kölcsönösen bántalmazták egymást.

A helyszínre érkező járőrök a négy férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. Ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

(Forrás és képek: police.hu)

 

 

További híreink

Megnyílt a kutyahúsfesztivál a kínai Julinban a koronavírus-járvány ellenére

Szabó Norbert

Román államtitkár: nem indokolt a magyar nyelvű tájékoztatás, hiszen van angolul

Varga Lilla

Tettenérték K. Renátót és társait amint autót lopnak (+videó)

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben