22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Vasvillával döftek le egy hattyút Tihanyban

Valaki beleszúrt egy vasvillát egy hattyúba, mely gyanútlanul úszkált a Balatonban. Hogy ez miért zavarta az elkövetőt, rejtély. Az esetről készült videót a Szeretlek Balaton oldala tette közzé.

A videót készítő személy hívta a vízirendőröket, illetve a vízimentőket, ám állítása szerint egyik szerv sem segített. Végül két ügyes horgász kapta el, és mentette meg a sérült madarat. Még a támadóeszköz is megvan.

Időközben a vízimentők is reagálták. Azt állították, van sejtésük, ki lehet a tettes, és intézkedni fognak. Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy az antiszociális létforma nem ismeretlen a hatóságok előtt. Ha ez valóban így van, akkor már csak az a kérdés, mit keres még a társadalomban egy ilyen személy? Mert aki hattyúkba döfköd vasvillákat, az aligha éri be ennyivel.

További híreink

Biden a BLM kottájából játszik

Kemény János

Szent István király birtokán vert tábort a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Bajban a mezőgazdság- nincs elég gázolaj, állnak a traktorok, a tavaszi munkák csúsznak

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben