4.3 C
Budapest
2021. április 15., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Véradóversenyt szervezett a pártok közt a Mi Hazánk Mozgalom

– Véradóversenyt szervezett a pártok közt a Mi Hazánk Mozgalom a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben, miután olyan vérhiány alakult ki Magyarországon, hogy korlátozást kellett bevezetni – írja Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke. Folytatás alább.

– Levélben fordultam a pártokhoz augusztusban, hogy egy nemes versengésben, közhasznú célra mérjük össze vezetőink személyes áldozathozatali készségét, illetve mozgósító erőnket, hiszen bármely szimpatizáns is adhat vért az adott párt irodájában. Azonban hiába küldtem többször is levelet, egyetlen párt sem válaszolt, ennyit a politikai kultúrájukról, illetve a betegek sem hatják meg őket, nem vállalták a véradóversenyen való részvételt

– mutat rá.

– Pedig nagy szükség van a véradók segítségére, ugyanis a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt csökkent az országos vérkészlet. A véradók adománya a betegek számára a gyógyulást, gyakran a túlélést, az életben maradást jelenti. A Mi Hazánk jelszava pedig a két évvel ezelőtti alapítás óta változatlan: Minden magyar felelős minden magyarért! – fogalmaz a politikus.

Így adtak vért a Mi Hazánk vezetői

Véradóversenyt szervezett a pártok közt a Mi Hazánk Mozgalom a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben, miután olyan vérhiány alakult ki Magyarországon, hogy korlátozást kellett bevezetni. Levélben fordultam a pártokhoz augusztusban, hogy egy nemes versengésben, közhasznú célra mérjük össze vezetőink személyes áldozathozatali készségét, illetve mozgósító erőnket, hiszen bármely szimpatizáns is adhat vért az adott párt irodájában. Azonban hiába küldtem többször is levelet, egyetlen párt sem válaszolt, ennyit a politikai kultúrájukról, illetve a betegek sem hatják meg őket, nem vállalták a véradóversenyen való részvételt. Pedig nagy szükség van a véradók segítségére, ugyanis a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt csökkent az országos vérkészlet. A véradók adománya a betegek számára a gyógyulást, gyakran a túlélést, az életben maradást jelenti. A Mi Hazánk jelszava pedig a két évvel ezelőtti alapítás óta változatlan: Minden magyar felelős minden magyarért!

Gepostet von Novák Előd am Dienstag, 22. September 2020

További híreink

Pécs Pride-Május 16

Dunai Tibor

Törvénnyel tiltaná ki a közéletből Gyurcsány Ferencet a Mi Hazánk

Kiss Albert

Irán veszélyesnek és illegitimnek nevezte a békekötést Izrael és az Egyesült Arab Emírségek között

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben