13.7 C
Budapest
2022. október 7., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekVideó

“Vesszen minden maradéka” – Novák Előd és Schiffer András az elszabotált rendszerváltásról

Az idén 8. alkalommal megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem nagytermében “főműsoridőben”, szombaton utolsó előadásként Schiffer András ügyvéd és Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Volt-e igazi rendszerváltás 1990 után? Mi az elmaradás oka? Mi a megoldás? címmel beszélgetett. A két közszereplő egyszerre lett országgyűlési képviselő 2010-ben, majd saját pártjaikban is történt csalódásuk után egyszerre mondtak le mandátumukról 2016-ban. Bár Schiffer bal-, Novák pedig jobboldali, és pl. LMBTQSTB-ügyben álláspontjuk nem azonos, mégis megtalálták a közös nevezőt a kisiklatott rendszerváltás megítélésének ügyében.

Az ügynöklisták titkosítását Novák Előd nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte, Schiffer András kifejtette: reális szembenézés nélkül nincs magyar jövő.

A rendszerváltást felölelő témák mellett szóba került még a brüsszeli bürokrácia, a globális tech cégek és a magyar honvédség helyzete is.

További híreink

Franciaország: kötelező a maszkviselés az iskolákban, az osztályokat egy fertőzött esetén is bezárják

Irányi Dániel

A Slipknot frontembere beoltva is covidos lett

Faragó Dániel

A legmodernebb manipulálási módszereket vetették be a járvány kezdete óta

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben