29.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt Videó

Zsidó és muszlim mészárszékek Magyarországon (videó)

Miközben Belgiumban betiltották a halal és kóservágást, addig Magyarország a zsidó és muszlim rituális vágások Mekkájává válhat a Fidesz-kormány uralma alatt. 

Miután a belga parlament betiltotta a halal és a kóservágást, muszlim és zsidó szervezetek egyként fordultak az Európai Bírósághoz, hogy semmisítse meg a belga rendeletet, ám a Bíróság kimondta: a tiltás jogszerű, ami Toroczkai László szerint megnyitotta az utat a többi EU-s ország előtt, hogy Belgiumhoz hasonlóan lépjenek fel a – sokak szerint – állatkínzásnak is beillő kóser- illetve halal vágással szemben.

Ezen döntés ellen egyetlen kormányfő emelte fel a szavát, Orbán Viktor. Toroczkai László szerint ez egyáltalán nem meglepő, hiszen alig 3 évvel ez előtt Magyarországon adták át a “világ egyik legnagyobb kóservágóhídját”. A vágóhíd összköltsége 2,8 milliárd forint, melynek jórészét a magyar adófizetők pénzéből finanszírozta a kormány. De a rituális zsidó mészárszék mellett muszlim vágóhidak is üzemelnek kis hazánkban. Részletek a videóban.

További híreink

Másfél évig egy disznóólban tartották fogva az idős francia nőt

Irányi Dániel

Orbán szerint így nehezebb az érettségi

Kemény János

Nem volt több cigarettája, így megverték – újabb bántalmazás a pécsi kertvárosban

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen