4.5 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

18 éves román elkövető: kegyetlen kettős gyilkosság egy mobiltelefonért

V. Csaba a pénz reményében két embert megölt, zsákmánya mindössze egy mobiltelefon voltA gyilkos fiú csak hét osztályt végzett és nem dolgozott. Az elkövetett nagykőrösi kettős baltás gyilkosság kegyetlensége nem mindennapos.

A Nagykőrösön lakó Göröndő Gábor régóta egyedül nevelte a hét gyermekét. Egy tanyát bérelt a határban, amit igyekezett helyrehozni, hogy odaköltözhesen a családjával. Fiával, a 17 éves Jancsival minden reggel odabiciklizett, estig dolgoztak. Április elsején azonban nem mentek haza. Másnap a legnagyobbik fiú, Gabi indult a keresésükre, ő fedezte fel a mészárlást.

A gyilkos az épület sarkában verte agyon a fiút, majd a szobában az édesapát is. Utána felgyújtotta az áldozatokat, hogy eltüntesse a nyomokat. Fotó: Indirekt

– A tragédia előtt félórával még beszéltem Jancsival. Dehogy gondoltam arra, hogy bármi bajuk eshet ott – mondta az Indirektnek Szendi Lajos, a tanya tulajdonosa. – A gyilkos a bejárat előtt cigarettát kért Janitól, majd a baltával leütötte. Utána a szobában agyonverte az édesapját, Gábort is. A fiú testét behúzta a szobába, benzinnel lelocsolta mindkettőt és felgyújtotta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói öt nap alatt elfogták a gyilkost. Ha bebizonyosodik a bűnössége, tényleges életfogytiglanra számíthat.

indirekt.hu – elemi.hu

További híreink

Meggyilkolta élettársát, hogy megszerezze budapesti lakását

Irányi Dániel

Tunéziai szeretője gyilkolhatta meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Irányi Dániel

Emberölés miatt keresik a 15 éves Rikárdót

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben