2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek

A 11 éves késelő megdöbbentő magyarázata: Megátkozta a kishúgom, ezért böktem meg Gizit

Az iskolapadból vezették el a rendőrök a mindössze 11 éves Zsigmondot, aki bicskával vett elégtételt állítólagos sérelmeiért egy középkorú asszonyon. Zsiga ugyan még nem büntethető, de könnyen lehet, hogy intézetbe kerül – írja a Bors.

A gyermek elmondta,

A piac környékén sétáltam. Aznap a nagymamámtól és apukámtól is kaptam zsebpénzt, ebből vettem reggel a bicskát Útközben találkoztam össze Gizivel, aki nagyon csúnyán beszélt velem. Először azt kérdezgette, hogy miért vagyok itt, hogy merek én idejönni. Pedig én csak iskolába mentem. Nem értettem, hogy miért beszél ilyen bántó dolgokat.

Így folytatta,

Olyanokat mondott, hogy a családomat érje baleset, az apukámat és a kishúgomat is. Elborult az agyam, ahogy meghallottam, mit mond a kishúgomra, mielőtt átgondolhattam volna, mit teszek, odaböktem a bicskával.

Gizella azonnal összecsuklott. Zsigmond ezután otthagyta az asszonyt, iskolába ment.

További híreink

Orbán Viktor Izrael állam askenázi főrabbijával találkozott

Avar Álmos

Kína bejelentette, hogy megfékezték a járványt

Dunai Tibor

KGB-iratokat találtak Lettországban egy ház felújításakor

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben