3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

A belügyminiszter szerint nincsenek, a Mi Hazánk szerint vannak no-go zónák Magyarországon

Pintér Sándor belügyminisztert vagy rosszul tájékoztatták, vagy nem ismeri az ország valós helyzetét. A napokban a Parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának ülésén ugyanis azt mondta, nincsenek Magyarországon olyan települések, településrészek, ahol no-go zónák alakultak ki. Miskolci lakosként azt kívánom, bárcsak igaza lenne, azonban a valóság cáfolja állításait – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

Pakusza afelől érdeklődött Pintér Sándornál, ő hogyan nevezi azokat a területeket, ahol egy élet munkája megy tönkre, ingatlanok értéke esik a felére vagy válik eladhatatlanná, mert igénytelen, a közösségi együttélés szabályait betartani nem tudó emberek költöznek oda?

Hogyan nevezné azt, ahol a határban nem lehet termelni, mert más aratja le a munka gyümölcsét?
Hogyan nevezné azt, ahol tömegesen fordul elő, hogy nincs szemétszállítási szerződés, szabványos áramvételezés, szabványos szennyvízelhelyezés, van viszont gyermekveszélyeztetés és oltatlan ebek rohangálnak az udvarokon, “amelyek persze soha senkié”?

– folytatta a politikus.

Hogyan nevezné azt, ahol dizájner drogoktól bódult “zombik” esnek ki a bokorból mint Lyukóban vagy az Újgyőri főtéren, Miskolcon?

A költői kérdések után Pakusza felajánlotta a belügyminiszternek, nagyon szívesen körbevezeti Miskolcon, vagy akár más észak-magyarországi település hasonló területein.

Ott majd tudjuk vitatni, hogyan is nevezzük ezeket a területeket, amelyeken ezen létező problémákat sem a Fidesz-kormány sem az azt megelőző balliberális kormányok nem tudták megoldani

– tette hozzá.

“A Mi Hazánk Mozgalom pont ezen probléma megoldására dolgozta ki a Társadalomvédelmi Akciótervét, amelynek egyik pontjaként most fogunk beadni törvényjavaslatot arra vonatkozóan, hogy fáskamrákba ne lehessen kiadni lakcímkártyát” – zárta közleményét Pakusza Zoltán.

Magyarjelen.hu

További híreink

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

Német kancellár: modern bevándorlóországot akarunk létrehozni

Irányi Dániel

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben