15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Külföld

A Brazil Egészségügyi Hatóság emberei rontottak a pályára, hogy elhurcoljanak négy argentin játékost

Feszült hangulatban kezdődött a találkozó, de arra senki sem volt felkészülve, hogy a 9. percben a Brazil Egészségügyi Hatóság emberei megjelennek a pályán és négy vendégjátékost el akarnak vinni, mert megsértették a karanténszabályokat – írta meg a goal.com.

A lap spanyol nyelvű kiadása úgy tudja, a meccs előtt nem sokkal jelent meg egy új szabály, mely szerint karanténba kell vonulnia annak, aki Brazíliába érkezik, de az elmúlt 14 napban Angliában tartózkodott. A Brazil Egészségügyi Hatóság szerint több argentin labdarúgó is szándékosan megtévesztette a hatóságokat, ezért a rendőrség bevonásával valóságos hajtóvadászatot indítottak négy játékos ellen.

Antonio Barra Torres főigazgató elmondta, a rendőrség korábban megkísérelte kiutasítani az országból Emiliano Buendít, Emiliano Martínezt, Giovani Lo Celsot és Cristian Romerot, akik a gyanú szerint megsértették a szabályt. Azonban, mire a szállodába értek, már nem találták ott a játékosokat.

A brazil hatóságok úgy ítélték meg,

a négy játékos akkora egészségügyi kockázatot jelent, hogy az egyetlen logikus megoldás az, ha a mérkőzés idején a rendőrséggel berontanak a pályára, elhurcolják a négy labdarúgót, és kiutasítják őket az országból

derül ki a CNN beszámolójából.

Helyszíni beszámolók szerint a rendőrök nem bíztak semmit a véletlenre: autókkal és motorokkal szállták meg a stadiont.  Az incidens után az argentin csapat levonult a pályáról, a mérkőzés pedig hivatalosan is félbeszakadt. Az újrajátszás dátumáról a FIFA dönt majd.

Információink szerint a játékosok még csak tüneteket sem produkáltak, semmi bajuk nem volt, egyszerűen csak jártak Angliában. Mégis rendőrök hurcolták le őket a mérkőzés 9. percében. Mi ez, ha nem totális paranoia?

 

 

További híreink

Hat hónapos börtönbüntetést és félmillió eurós bírságot kért az ügyészség Diego Costára

Dunai Tibor

Amerika nyíltan fenyegeti az iraki politikusokat

Kiss Albert

Erdő Péter: egyénileg és közösségként is hivatásunk van

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen