2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

A budai hegyekben erőszakolt meg egy túrázó nőt egy 19 éves “fiatal”

Egy turista útvonalon támadott meg, és kényszerített szexuális cselekményre egy magányosan kiránduló nőt egy “fiatal” – írja közleményében az Ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított március 12-én délelőtt a XII. kerületi, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turista útvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt.

Az elkövető a nőt a nyakánál megragadta, száját befogta, majd a földre nyomta, ahol erőszakoskodni kezdett vele. A kiránduló védekezni próbált, a gyanúsítottal dulakodott, a fogásából kiszabadult, a férfi azonban erősen meglökte, mire a nő hanyatt esett. Ezután a férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, szexuális cselekmény eltűrésére próbálta kényszeríteni.

Egy közelben lévő padnál a megfélemlített nőt végül a nemi vágyának kielégítésére alkalmas szexuális cselekményre kényszerítette

– olvasható a közleményben.

A többszörösen büntetett előéletű férfi esetében fennáll a szökés és a bűnismétlés veszélye, ezért az ügyészség kezdeményezte a “fiatal” előzetes letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását.

Noha a tárgyalás még nem kezdődött el, a bírói gyakorlatot ismerve az enyhe ítélet szinte garantált. (Másképp hogyan lehetne szabadlábon egy alig 19 éves, de már többszörösen büntetett előéletű férfi?)

Kiemelt képünk illusztráció

További híreink

Anyja segítségével közvetített élettársának szexpartnereket egy sarkadi férfi

Irányi Dániel

Parkoló autók feltörésére “szakosodott” többszörös visszaeső várja a Kiskunhalasi Járásbíróság ítéletét

Irányi Dániel

Újabb gyanúsítottakat vettek őrizetbe a nizzai támadás után

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen