19.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

A budai hegyekben erőszakolt meg egy túrázó nőt egy 19 éves “fiatal”

Egy turista útvonalon támadott meg, és kényszerített szexuális cselekményre egy magányosan kiránduló nőt egy “fiatal” – írja közleményében az Ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított március 12-én délelőtt a XII. kerületi, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turista útvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt.

Az elkövető a nőt a nyakánál megragadta, száját befogta, majd a földre nyomta, ahol erőszakoskodni kezdett vele. A kiránduló védekezni próbált, a gyanúsítottal dulakodott, a fogásából kiszabadult, a férfi azonban erősen meglökte, mire a nő hanyatt esett. Ezután a férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, szexuális cselekmény eltűrésére próbálta kényszeríteni.

Egy közelben lévő padnál a megfélemlített nőt végül a nemi vágyának kielégítésére alkalmas szexuális cselekményre kényszerítette

– olvasható a közleményben.

A többszörösen büntetett előéletű férfi esetében fennáll a szökés és a bűnismétlés veszélye, ezért az ügyészség kezdeményezte a “fiatal” előzetes letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását.

Noha a tárgyalás még nem kezdődött el, a bírói gyakorlatot ismerve az enyhe ítélet szinte garantált. (Másképp hogyan lehetne szabadlábon egy alig 19 éves, de már többszörösen büntetett előéletű férfi?)

Kiemelt képünk illusztráció

További híreink

Galgóczi Ágnes: a teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti

Varga Lilla

A rendszer trükkje: a gazdasági válság és a kontroll

Varga Lilla

A vírus miatt nincs bajnokság, de az angliai focisták sem mondanak le a fizetésről

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen